Godnatt!

Nu har jag och Vovvarna krupit ner i sängen. Jag är skittrött rent ut sagt. La mig en stund i solstolen ute i trädgården när jag kom hem och lyckades slumra till där. Det är så avkopplande att ligga och lyssna till vinden sus i träden.
Har givetvis även fixat i stallet. Yoda har sommarlov nu och kommer börja rida igen när det är klart på gården. Han flyttar iaf till Betet på lördag. Ska bli jätteskönt för honom.
Jag och Olga drar till stugan imorgon och sover över för på lördag ska vi hämta hem karmel. Det blir lite närmre att köra från stugan så på lördag får vi köra arton mil med släp istället för tjugofyra. Yey! Dock bara tolv mil med häst i släpet.
Nä, dags att sova. Godnatt!

Utsikt….

image

Annonser

Om Nina

Jag bor på en liten gård tillsammans med min sambo och mina djur. Jag har för tillfället 3 hundar, 4 hästar, hönor, ankor och 3 katter. Jag ställer ut hundar och min syster tävlar hästarna i hoppning. Kanske åker jag ut på någon dressyrtävling då och då. Den här bloggen handlar om livet tillsammans med djuren men också om allt annat som jag gör och jag skriver om mina reflektioner om alla möjliga saker och ting.
Det här inlägget postades i Hästarna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s