Godmorgon!

Sitter och äter lite frukost, har precis släppt ut hästarna och de blev så glada så. Karmel är helt säker på att han är hingst och att han nog borde få ett föl med Simba. Jag håller inte riktigt med så vi är lite oense på den punkten. Nåväl, hästarna är ute och friden har lagt sig, om än tillfälligt, över Kärra.

Idag har jag ett projekt och det är att jag har tänkt skruva upp alla priser Hur brukar ni göra med placketterna (stavas det ens så?)? Jag tänkte sätta upp mina i stallet. De har legat och samlat damm i föräldrarnas källare i många år nu så det är väl på tiden att de kommer upp.

Nu ska jag käka färdigt och sen sätta igång. Hörs senare!

Skynda skynda!

Image

Annonser

Om Nina

Jag bor på en liten gård tillsammans med min sambo och mina djur. Jag har för tillfället 3 hundar, 4 hästar, hönor, ankor och 3 katter. Jag ställer ut hundar och min syster tävlar hästarna i hoppning. Kanske åker jag ut på någon dressyrtävling då och då. Den här bloggen handlar om livet tillsammans med djuren men också om allt annat som jag gör och jag skriver om mina reflektioner om alla möjliga saker och ting.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s