Måndag….

Allas vår favoritdag eller? Jag känner mig trött och frusen idag. Känner mig inte alls helt bra. Tråkigt. Hoppas att det går över. Jag ska iaf snart gå ut och fodra och efter det ska jag ställa mig och duscha läääänge innan jag kryper till kojs.

Idag var följde jag med min syster till ridhuset här i närheten. Vi skulle dit med en ny häst och det gick bra får jag säga. Hästen höll sig i skinnet trots att ridhuset var helt fullproppat med hästar. Det känns bra.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Det har gått i ett som vanligt. Jag hade hoppats att jag skulle hinna med att vila lite men det hanns inte alls med.

 

Nä, dags att ta sig i hampan och masa sig ur soffan och gå ut till de mest utsvultna hästarna i heeeela vida världen.

 

Så här känner jag mig just nu…trööööött!!Image

Annonser

Om Nina

Jag bor på en liten gård tillsammans med min sambo och mina djur. Jag har för tillfället 3 hundar, 4 hästar, hönor, ankor och 3 katter. Jag ställer ut hundar och min syster tävlar hästarna i hoppning. Kanske åker jag ut på någon dressyrtävling då och då. Den här bloggen handlar om livet tillsammans med djuren men också om allt annat som jag gör och jag skriver om mina reflektioner om alla möjliga saker och ting.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s