God afton.

Hur har ni det idag?

Jag var sanslöst peppad på att rida idag och precis när jag skulle ta in hästarna kom jag på att det var träning i ridhuset idag så tråkigt nog blev det ingen ridning. Nu är jag extra taggad inför imorgon istället, Vi har ju tävling nästa helg så fålen måste trimmas tills dess.
Vi har ju haft ytterligare en häst hemma här men den åker tillbaka till sin uppfödare då vi inte kan komma överens om priset men det är sådant som händer. En supertrevlig häst med fina och luftiga rörelser så det känns ju lite trist men vad ska man göra? Vi får väl börja leta igen. Min syster vill ju gärna ha ett fullblod. Jag åker kanske och tittar på en i helgen men vi får se. Sen kan det ju vara ganska skönt att hålla nere hästantalet över vintern. Jaja, det löser sig säkert tror jag.

Nu ska jag snart kolla på All creatures great and small innan hästarna ska fodras och sen är det duschen som vanligt. det är så härligt att duscha och sen krypa ner i sängen tillsammans med två små varma vovvar.

Hoppas att ni har en bra kväll!

Image

Annonser

Om Nina

Jag bor på en liten gård tillsammans med min sambo och mina djur. Jag har för tillfället 3 hundar, 4 hästar, hönor, ankor och 3 katter. Jag ställer ut hundar och min syster tävlar hästarna i hoppning. Kanske åker jag ut på någon dressyrtävling då och då. Den här bloggen handlar om livet tillsammans med djuren men också om allt annat som jag gör och jag skriver om mina reflektioner om alla möjliga saker och ting.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s