Lördag.

Ligger återigen nerbäddad i sängen fast är inte speciellt trött.  Ligger och lyssnar på seke som vandrar omkring i hela huset, oförmögen till att sova.  Hoppas han kommer och lägger sig snart.
Sekes tassteg blandas med regnet som slår mot fönstret här i sovrummet. Känns så skönt och tryggt att veta att alla djur är inne och har det bra.  Hundarna snarkar i sängen, förutom seke då men snart är han också på plats, hästarna står i sina boxar och äter massor med hö.  Hästarna i uteboxarna har fått fönsterna stängda så det inte blåser på dem, fåren äter hö i sin box och hönorna har fått ny mysig halm och lite värme. De satt alla och sov nu när jag släckte för natten. Ena katten ligger i soffan, en bor inne hos grannen och en ligger i värmen i sadelkammaren. Härligt att veta att alla har det bra.

Men jag är riktigt trött på lera nu. Ser framemot att det ska bli kallare men jag tror inte vi får vinter i år och om vi får det så kommer den säkert i april.  Inte kul isf!

Godnatt.

image

Annonser

Om Nina

Jag bor på en liten gård tillsammans med min sambo och mina djur. Jag har för tillfället 3 hundar, 4 hästar, hönor, ankor och 3 katter. Jag ställer ut hundar och min syster tävlar hästarna i hoppning. Kanske åker jag ut på någon dressyrtävling då och då. Den här bloggen handlar om livet tillsammans med djuren men också om allt annat som jag gör och jag skriver om mina reflektioner om alla möjliga saker och ting.
Det här inlägget postades i Allmänt, Hästarna, Hundarna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s