Helgen som varit.

I fredags var kusin plus kusins sambo här. Vi var ute och åt på Två Kockar i Staffanstorp och det var mycket gott. Det är så himla bra att de har vegetarisk planka så att man slipper äta någon tinad lasagne eller något.

Sen…ja vad ska man säga…kl halv tre på natten så knackade det på dörren och utan att gå in närmre på det så var det de personer som jag tidigare polisanmält. Skrek och höll på så jag fick ringa polisen. De skulle precis skicka ut en bil för att ta hand om dessa två personer men så gick de. Både bra och dåligt då det hade varit väldigt bra om polisen hade fått tag på dem. Men pratade iaf med en riktigt bra polis och han sa att jag ska ringa på måndag igen och göra en ordentlig polisanmälan om trakasserier och olovligt intrång. Så det ska jag göra imorgon. Dessutom skulle jag skicka in bilder som jag har tagit där dessa två har orsakat skadegörelse. Vi kommer även att koppla in advokat på detta ärende då dessa människor är helt från vettet och har någon personlig vendetta mot oss. Dessutom ska jag ansöka om tillstånd för kameraövervakning så att vi kan kolla vad som händer under dagarna då vi vet att en av dessa brukar smyga omkring här. Jag kommer även ringa lite andra samtal ang dessa personer men det är inget jag kan ta upp här då det inte är offentligt än. Konstigt att vissa människor har så lite att göra att de måste bry sig om alla andra. Men så är det här…tragiska människor utan några som helst sociala kontakter, de sitter alltid ensamma och fördriver sin tid med patetiska saker. De kommer ju dock aldrig någonvart med det som de håller på med men det har de inte fattat än. Nåväl…skit i dem nu men imorgon ska det läggas till en massa saker i den redan befintliga polisanmälan.

Annars var lördagen lugn men man var ju lite trött efter allt ståhej. Vi fixade lite här hemma och så.

Idag var Nathalie här och fikade. Hon hade köpt med sig en massa goda kakor. Efter det tog hon sina hundar (mina hundar var redan rejält rastade) och jag tog Darina så gick vi en sväng med dem. Darina var snäll men pigg. Hon ville gärna krypa upp i mitt knä ibland men där gick gränsen. 😉
Nu ikväll tar vi det bara lugnt. Ska snart gå ut och fodra men först en dusch!!

Nattinatt.

Annonser

Om Nina

Jag bor på en liten gård tillsammans med min sambo och mina djur. Jag har för tillfället 3 hundar, 4 hästar, hönor, ankor och 3 katter. Jag ställer ut hundar och min syster tävlar hästarna i hoppning. Kanske åker jag ut på någon dressyrtävling då och då. Den här bloggen handlar om livet tillsammans med djuren men också om allt annat som jag gör och jag skriver om mina reflektioner om alla möjliga saker och ting.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s